Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Автобус повертався з робітниками підприємства «Таманьнефтегаз» з вахти. З невстановленої причини, за попередніми даними, він впав у Керченську протоку», – повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на представника служб швидкої допомоги регіону РФ.

За його словами, в автобусі перебувало 20 осіб, шестеро з них загинули, ведуться пошуково-рятувальні роботи.

В Головному управлінні МНС Росії по Краснодарському краю інформацію про інцидент з автобусом підтвердили.

«У 08:07... надійшло повідомлення про те, що в селищі Волна зі споруджуваного пірсу в воду впав вахтовий автобус, в якому знаходилися люди», – повідомив представник МНС.

Водночас РІА «Новости» з посиланням на джерело в екстрених службах регіону РФ повідомляють про 14 загиблих у результаті аварії.

«При падінні автобуса в воду в районі селища Хвиля, за попередніми даними, загинули 14 осіб, вдалося врятувати трьох», — сказав співрозмовник агентства. Обставини події уточнюються.

Врятувати вдалося 24 людини, з них вісім госпіталізували. За даними джерела, автобус впав з чотириметрової висоти. Основна версія НП – порушення правил дорожнього руху.

«Автобус належить компанії, яка в селищі Хвиля веде будівництво пірсу для компанії «Таманьнефтегаз». Він перевозив вахтових робітників», – розповіли в главку МНС.

Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтею «Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів».

Автобус за допомогою крана підняли на берег. На місці ДТП працюють понад 80 рятувальників і 27 одиниць техніки. 

ІА "Вголос": НОВИНИ