Айфон 14 Про Макс — новинка, яка підкорила серця багатьох користувачів завдяки цікавим нововведенням. Смартфон вражає якістю камер, акумулятора та процесора. Потужні компоненти гаджета дозволяють швидко обробляти інформацію та миттєво реагувати на дотики.

Смартфон чудово підходить для виконання навіть складних завдань. Крім того, на Айфон 14 можна завантажувати будь-які ігри та насолоджуватися ними протягом дня, адже гаджет здатен працювати день при помірних навантаженнях без підзарядки. Смартфон стильно виглядає та має бездоганну якість дисплея, який ідеально відображає інформацію навіть при денному яскравому освітленні. Він оснащений потужним чипом нового покоління, який додає продуктивності та функціоналу гаджету. А нова акумуляторна батарея дозволяє використовувати його ще довше протягом дня!

Основні технологічні інновації

Новий iPhone 14 Pro Max вражає своїми інноваціями. Серед найяскравіших нововведень варто зазначити:

  1. Екран отримав новий дисплей Super Retina XDR з покращеною технологією ProMotion, що дозволяє використовувати завжди активний режим екрана. Частота оновлення дисплея тепер коливається від 1 до 120 Гц. Крім того, його яскравість вдвічі перевищує попередні моделі при сонячному світлі завдяки піковому показнику HDR до 2000 ніт.
  2. Чип A16 — інноваційний продукт, створений на основі 4-нанометрового техпроцесу. Це забезпечує більшу швидкість та ефективність. Чип включає 6-ядерний центральний, 5-ядерний графічний процесор та підвищену пропускну здатність пам'яті на 50%. Новий нейронний механізм з 16 ядрами виконує нейромережеві операції зі швидкістю до 17 мільярдів за секунду.
  3. Камера iPhone 14 Pro Max отримала ширококутний об'єктив на 48 мегапікселів із 4-піксельним датчиком. Інноваційний чип і Photonic Engine підвищують продуктивність камери в умовах слабкого освітлення. Можливість робити знімки з роздільною здатністю 48 Мп за допомогою технології ProRAW дозволяє отримувати професійні фото. 

Це лише частина переваг iPhone 14 Pro Max, який також оснащений функціями виявлення ДТП, аварійного підключення до супутника й підтримує 5G. Навіть після виходу флагманського Айфона 15 ця модель залишається популярною ф продовжує бути доступною на ринку.

Досконалий стиль та яскравість iPhone Pro Max

Айфон 14 Про Макс має дизайн, схожий на попередні моделі: 

  • плоскі краї;
  • корпус, виготовлений із нержавіючої сталі;
  • задня частина, покрита текстурованим матовим склом;
  • водонепроникність за стандартом IP68;
  • екран, захищений Ceramic Shield. 

Проте є певні відмінності: трошки випнуті нові лінзи камери та змінений зовнішній вигляд дисплея. Також з’явилася стильна заміна «чубчику» на екрані, тепер ця панель має форму острівка. «Динамічний острів» може змінювати форму та розмір, використовуючи програмне забезпечення відповідно до контенту на екрані. Він відображає корисну інформацію, повідомлення, візуальні ефекти та інші елементи.

Камери Айфона 14 Про Макс та їхні особливості

Камери такого гаджета завжди славилися своєю високою якістю, і iPhone 14 Pro Max — не виняток. Основна камера цієї моделі має роздільність 48 мегапікселів, що гарантує професійну якість фотографій, навіть при низькому рівні освітлення.

Автоматичне виявлення об'єктів, автофокус та висока деталізація дозволяють зафіксувати кожен момент. Крім того, камера здатна знімати у форматі 4K HDR зі швидкістю 24 кадри на секунду, що визнано стандартом у світовій кіноіндустрії.

ІА "Вголос": НОВИНИ