Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його «Facebook».

У своєму повідомленні колишній чиновник перераховує останні теракти на окупованому Донбасі, серед яких вбивство Мотороли і замах на ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького, і заявляє, що йому «стало остаточно ясно, що київський режим перетворився на терористичний».

«Глибоке співчуття всім сім'ям, які втратили близьких і постраждалим в цьому жахливому терористичному акті», - зазначив Азаров.

Його повідомлення зібрало чимало обурених коментарів.

Biznes Alex: «Блін, а може йому ще й спасибі варто сказати, за те, що завдяки таким як він мені довелося виїхати з Донецька? Я його не кликав, як і інших громадян РФ, як і інші мої сусіди теж нікого не звали. Люди, не вірте у брехню, що росіян хто-небудь коли-небудь переслідував! Але і на Майдані я не жив. Мені просто хотілося жити, як було».

Denis Kazansky: «Та звідки ти можеш знати, за завданням яких спецслужб це сталося? Брешеш, як завжди. Як же добре, що таке нікчемність як ти більше ніколи не повернеться в Україну».

Nick Holban: «Микола Янович, але я бачив як люди з Донецька в ресторані відзначали смерть виродка який забрав у них машини, квартири і гроші) Не обманюйте себе».

Олена Гудзь: «Дуже смішно :)))))».

Відомий український блогер Денис Казанський також прокоментував ці співчуття Азарова на своїй сторінці в «Facebook».

«Просто дивно, що людина, яка чотири роки була другою особою в державі, настільки ненавидить свою країну і її населення, що сумує з іноземним наймитом, який приїхав в Україну, щоб вбивати», - зазначив він.

Крім того, блогер додав: «я ніколи не погоджуся з тим, що ця Революція була марною, хоча б тому, що вона викинула з країни ось таких ось тварин».

Віктор Гуцало: «Зовсім старий маразматик з розуму вижив. Мабуть, добре йому з грошима, накраденими в Україні, хвіст прищемили».

Serhii Savchuk: «О, та він вніс своїх п’ять копійок в боротьбу з тероризмом!»

Yaroslav Bilyk: «Уродженець Калуги бідкається за вбитим уродженцем республіки Комі».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ