Борт із важкопораненими бійцями ООС прилетів із передової в Головний військовий клінічний госпіталь у Києві. Серед поранених багато з ампутаціями, втратою зору та кульовими пораненнями.

Про це написала волонтерка Наталя Юсупова на своїй сторінці у Facebook.

«Люди, зробіть репост, будь ласка, це важливо! До Києва прилетів борт із пораненими, хлопці без ніг і з іншими важкими пораненнями. Пост пишу для тих, хто не втомився і розуміє, що в країні йде війна... Здати кров можна в Центрі крові на території госпіталю, Госпітальна 18, понеділок-четвер з 9-12, при собі мати паспорт», – написала волонтерка.

Також вона оприлюднила перелік основних потреб для поранених військовослужбовців: вода в пляшках, соки, йогурти питні, ковбаса, сир (для перекусу), фрукти (банани, мандарини, яблука), печиво, цукерки, кава, чай. З одягу потрібні куртки (тим, кому можна виходити або виїжджати на вулицю), спортивні костюми, футболки, кросівки.

«Поранених привозять у військовій формі, їм потрібно переодягнутися», – пояснила Юсупова.

Тел.: +380 (67) 309 88 99.

Карта для допомоги: 4176 4901 0002 3145 Ветвицька Наталя, ПриватБанк.

Адреса: вул. Госпітальна, 18, метро «Печерська», Київ.

Як писав «Вголос», за минулу добу бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм. Двоє військових отримали поранення.

ІА "Вголос": НОВИНИ