У «Динамо» на лаві запасних «відсиджуються» гравці, котрі давно перетворилися з перспективних на баласт для клубу. "Depo.Сектор« виділив трьох футболістів, яких »біло-синім" потрібно позбуватися насамперед.

Півзахисник Владислав Калитвинцев: гравцю «Динамо» вже 25 років, однак ігрової практики у нього немає. Футболіст торік лише одного разу з’явився на полі в основі команди. Також Калитвинцев зіграв цього сезону десять матчів за молодіжку «Динамо». Ціна футболіста — орієнтовно 700 тис. євро.

Півзахисник Денис Гармаш: цього сезону Гармаш неприємно здивував. 28-річний футболіст не забивав і не віддавав асистів у поєдинках внутрішньої першості. Гравець давно втратив мотивацію і його цікавлять лише окремі матчі, здебільшого єврокубкові. Саме тому головний тренер киян Олександр Хацкевич міцно засадив Гармаша на лаву запасних. Гармашу треба змінювати клуб. «Динамо» поки що має змогу продати гравця за непогані гроші — 4,5 млн євро.

Півзахисник Вітор Буено: бразилець грає достатьно непогано, однак Хацкевич не дає футболісту ігрового часу, оскільки не бачить його в основі команди. На відміну від Буено, інші бразильці — Че Че і Сідклей — отримали нагоду проявити себе. Вітору Буено необхідно змінювати клуб, однак із цим є проблема, адже він прийшов у "Динамо" в обмін на Дерліса Гонсалеса, та ще й в оренду.

ІА "Вголос": НОВИНИ