Про це на сторінці «Дітки Відрадний» у Facebook написала Марина Згарда.

«Бережіть дітей! Чорна Subaru і чоловік, який переслідував хлопчика 3-4 класу, біля вул. Ніжинська, 7, 15-16 годин», – написала Згарда.

Вона оприлюднила розповідь жінки-очевидця інциденту.

«Я і кілька мам з нашого класу, як завжди, забрали своїх дітей після уроків і гуляли на вулиці. Через деякий час я помітила молодого чоловіка, який спостерігає за дітьми... на тата він не схожий!», – зазначила очевидець.

«Побачивши хлопчика, який йде без батьків, він підійшов до нього і став йти поруч, ставлячи запитання!», – розповіла вона. 

«Я і ще одна мама (Людмила) пішли за ними... Коли я почала знімати на телефон, цей чоловік почав озиратися! А збоку стоянки завелася машина чорного кольору, стара «Субару», в якій сиділо два головоріза з відкритими вікнами, і поїхала за ним! Знімаючи на телефон, ми їх злякали!», – розповіла жінка.

Вона стверджує, що чоловік ставив хлопчикові кілька підозрілих питань.

«Підбігши до хлопчика, я почала розпитувати, чи він знає цього чоловіка, і про що він говорив з ним! У мене пішли мурашки по тілу, коли хлопчик сказав, що він цього м*** не знає, а запитував він у нього: в якому він класі, скільки уроків, де живе, скільки років!», – зазначила очевидець. «Хлопчика провели додому. Закликаю всіх батьків, будьте пильні», – відзначила жінка. «Картинка з трьома особами – нібито орієнтування з садка №490. Адміністрація школи попереджена. До дільничного звернулися, відео і фото передали, зі слів мами в Viber», – розповіла Згарда.

ІА "Вголос": НОВИНИ