Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Як пояснили батьки, їх образила величезна кількість бруду, вилита на дитсадок та його завідувача. «Спроба усунути Наталію Заранську з посади, знищити наш дитсадок та його авторські методики – для нас це просто катастрофа. Висновки комісії, яка проводила перевірку в дитсадку, упереджені», наголосила член батьківського комітету п. Оксана. Вона закликала депутатів допомогти розібратися з ситуацією, щоб не нашкодити діяльності «Дивосвіту». Її колега закликала також створити незалежну комісію, яка працюватиме відкрито та прозоро.

Водночас батьки запросили обранців у дитсадок, щоб ті переконалися, які там прекрасні умови і що Наталія Заранська – чудовий керівник, а всі батьки на її боці.

Нагадаємо, 24 травня у Львові батьки дітей, що навчаються в ДНЗ №42 «Дивосвіт», зібралися, аби захистити цей дитсадок та не допустити туди стороннього керівника.

Окрім того, на сесії виступили й батьки двох шкіл, які не можуть досягти згоди  щодо питання їхнього об’єднання. Йдеться про сихівську школу №72 та «Тривіта».

Нагадаємо, у Львові розгорівся скандал через спробу об’єднати дві сихівські школи. Йдеться про найстарішу школу на Сихові №72 й Авторську школу «Тривіта». Обидві вже більше ніж 10 років ділять одне приміщення, однак це єдина їхня точка дотику.

Через велику кількість конфліктних ситуацій у сфері освіти керівник фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Маркіян Лопачак запропонував, щоб на наступному засіданні сесії депутати заслухали звіт в. о. керівника управління освіти Зоряни Довганик.

ІА "Вголос": НОВИНИ