Колишня дружина скандального екс-президента Віктора Януковича на даний момент проживає на території анексованого Кримського півострова. Відомо, що тут, 70-річна бізнес-леді Людмила живе вже більше 5 років.

Про це пише видання «Радіо Свобода».

Там у неї є сімейний маєток площею 1,2 гектара. Розкішний особняк Людмили, поблизу Ялти, так само як і вся територія ретельно охороняється. У власності жінки є також гальковий пляж, який розташований у селищі Відрадне.

Населений пункт розташований на самому березі моря біля Ялти. На території, власницею якої є Людмила Янукович, розташована триповерхова вілла площею 2345 квадратних метрів. Також, там жінка має невеликі котеджі на березі моря, будиночки для свого персоналу та інші розважальні послуги. Басейн, спа-центр, тенісний корт, господарські приміщення тощо.

Після того, як Віктор Янукович втік до Росії, Людмила вирішила побудувати бізнес в Криму. У неї є елітний магазин продуктів, який називається «Меркурій». У ньому продають як і звичайні, так і санкційні товари.

Як відомо, всі підходи до маєтку пані Янукович перекриті залізними воротами. А от сама жінка майже не з'являється на публіці.

Нагадуємо, втікачі Віктор Янукович та Микола Азаров вкотре жорстко оскандалились у Росії.

ІА "Вголос": НОВИНИ