Про це повідомляє ye.ua

Стартували учасники пробігу із Ужгорода і проїхали вже Івано-Франківськ, Львів і Тернопіль. З Хмельницького прямують до Вінниці і далі на шляху Житомир, Київ, Полтава, Дніпро, Покровськ, Волноваха, Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь і Чонгар. Передавши в останній точці прапори для військових – символічне закінчення маршруту – учасники заїдуть на Хортицю.

«Ми сьогодні зустрічаємо мотопробіг єдності. Він проводиться уже два роки, але у Хмельницькому вперше. Кажуть, не заїжджали до нас раніше, бо погані дороги», – розповідає лідер місцевих байкерів Борис Таращан.

Дорогою, куди заїжджають учасники пробігу, їх зустрічають військові, представники влади міської та обласної, які підписують на згадку прапори.

«Ідея пробігу абсолютно аполітична, адже ми за те, щоб українці і країна наша були єдині і не ділилися на незрозумілі структури чи партії. У кожному місті є люди, які приєднують до пробігу, вони їдуть або через всю країну, або через всю область. Із хмельничан до пробігу долучилися понад двадцять осіб і частина із них поїдуть до кінця маршруту», – повідомив Борис Таращан.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ