ЛЬВІВ, 31 ЛИПНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — «Beeline» організував безкоштовні дзвінки для населення в регіонах Західної України, що постраждали від стихії.

про це повідомила менеджер по зв`язках з громадськістю Львівської філії ЗАТ «Українські радіосистеми» Ірина Рожок-Капранова.

Відтак, протягом 1-3 серпня в населених пунктах Чернівецької, Івано-Франківської та Закарпатської областей працюватимуть пересувні мобільні пости «Beeline», звідки всі бажаючі зможуть зателефонувати до своїх рідних і близьких.

Мобільні пересувні пости почнуть свою роботу 1 серпня в Закарпатській області в Тячівському районі, а також в Івано-Франківській області Надвірнянському районі, 2 серпня вони запрацюють в Чернівецькій області в Вижницькому районі і продовжать працювати 3 серпня.

Нагадаємо, що обладнання «Beeline» з гідністю витримало випробування грозами, які пройшли територією Західної України 25-29 липня, і жодна конструкція не була пошкоджена.

«Ми розуміємо усю складність ситуації. Своїми діями ми хотіли б допомогти місцевому населенню, яке зможе дзвонити безкоштовно у будь-яку точку України і спілкуватися зі своїми рідними та близькими. Адже цим людям зараз дуже потрібна підтримка і розуміння. Крім того, якщо така потреба виникне, ми організуємо мобільні пости і на довше, щоб постраждалі мали можливість вільно спілкуватися в такий важкий для них час», — відзначив директор Львівської філії «Beeline» Віктор Костецький.

«Beeline» також приєднався до всеукраїнської Акції допомоги населенню, яке постраждало від стихійного лиха. Будь-який абонент «Beeline» може перерахувати 10 грн в фонд допомоги населенню регіонів Західної України. Для цього потрібно тільки подзвонити за номером 8-900-300-10-90 чи відправити SMS-повідомлення на номер 1090. Вартість SMS чи дзвінка з врахуванням всіх (ПДВ та ПФ) податків — 10 грн.

Станом на 31 липня в шести областях західного регіону, а саме в Івано-Франківській, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській, які постраждали внаслідок стихійного лиха (дуже сильні дощі, що призвели до різкого підняття рівнів води у ріках Карпатського басейну), залишаються підтопленими 619 населених пунктів (вже відведено воду від 148 н.п.), 32 354 житлових будинка (відведено воду від 12 348 будинків). Залишаються охоплені водою 28 326 га сільськогосподарських угідь. Про це повідомила прес-служба МНС України.

В Україні послуги під брендом «Beeline» надає ЗАТ «Українські радіосистеми». Компанія входить в міжнародну групу ВАТ «ВимпелКом». Група компаній «ВимпелКом» - телекомунікаційний оператор, який надає послуги голосового зв`язку і передачі данних на основі широкого спектру технологій безпровідного і фіксованого зв`язку, а також широкополосного доступу в Інтернет. В групу компаній «ВимпелКом» входять компанії, які надають свої послуги в Росії, Казахстані, Україні, Таджикістані, Узбекистані, Грузії і Вірменії на території з загальною кількістю населення близько 250 млн чоловік. ВАТ «ВимпелКом» стало першою російською компанією, яка була включена в лістинг Нью-Йоркської фондової біржі (NYSE). Акції Компанії котуються на NYSE під символом VIP.

Покриття мережі GSM/GPRS/EDGE «Beeline» в Україні охоплює 90% населеної території країни, де проживає 43 млн. людей. Компанія використовує найновіше високотехнологічне обладнаннядля мереж наступного покоління NGN. Для обслуговування клієнтів за стандартами міжнародного бренду «Beeline» впровадив іноваціні рішення – система інтелектуальної маршрутизації трафіка, розподілу All-IP архитектури, цифрове кодування голосу, сучасні комутатори з підвищеною ємністю, що забезпечує високу якість і надійність послуг.

ІА "Вголос": НОВИНИ