За словами Стіва, у нього спрацював якийсь інстинкт, і він не міг би спокійно бачити перед собою поранених дітей, передає styler.rbc.ua з посиланням на TJ.

«Їм була потрібна допомога, я хотів би думати, що хтось прийде на допомогу мені, якщо це буде потрібно», – розповів Стів.

«Якби я не допоміг, я б не зміг жити з самим собою, пішовши і кинувши цих дітей», – зазначив він.

Про шляхетний вчинок безхатченка з Манчестера дізнався співвласник футбольної команди «Вест Хем Юнайтед» Девід Салліван і його старший син Дейв. Вони закликали всіх небайдужих зібрати гроші хоча б на півроку оренди житла для Стіва, щоб він зміг налагодити своє життя. На офіційному сайті клубу «Вест Хем Юнайтед» повідомляється, що батько і син Салліван були зворушені вчинком «бездомного героя». При цьому наголошується, що він був одним із сотень осіб, які кинулися на допомогу постраждалим.

Дейв Салліван, який співпрацює з різними благодійними фондами, також закликав пожертвувати грошей на одяг, їжу та інші предмети першої необхідності. Він зазначив, що безхатенко «заслуговує на шанс отримати роботу і почати нове життя».

Для оренди квартири і на життя Стіву на півроку потрібно 25 тисяч фунтів, і небайдужі громадяни перерахували вже близько 23 тисяч. Жителі Великобританії, які допомагають Стіву, пишуть, що його вчинок повернув багатьом з них віру в людей.

Як писав «Вголос», американська співачка Аріана Гранде запропонувала фінансову допомогу родичам загиблих шанувальників в результаті теракту на концерті в Манчестері.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ