Сьогодні, 31 травня, у ЛОДА відбулась нарада щодо проведення п'ятнадцятого Всеукраїнського молодіжного патріотичного фестивалю «Зашків-2021». На ній організатори обговорили питання безпеки та відзвітували про стан підготовки до заходу.

Про це повідомляє кореспондент ІА «Вголос».

За словами начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Романа Хім'яка, підготовка до фестивалю майже завершена та залишається вирішити декілька організаційних питань.

До слова, у рамках підготовки, вже було здійснено дві робочі поїздки на локацію та проведено роботу з Міністерством молоді та спорту України та представниками Львської міської ради.

Окрім цього, начальник управління молоді та спорту ЛОДА підкреслив, що на території фестивалю буде забезпечено охорону громадського порядку та долучено до цього усі відповідні служби. Також, він додав, що цьогоріч, через складну епідеміологічну ситуацію в країні, молодіжний патріотичий фестиваль «Зашків» відбудеться з обмеженнями.

«На час фестивалю, Львівська обласна держадміністрація повністю забезпечить пропускний режим: від температурного скринінгу до розмітки території. Тут залучено до цієї роботи близько десяти громадських організацій», - зазначив Роман Хім'як.
Організатори також додали, що на територію фестивалю можна буде добратись автобусами № 58, 59, які курсують кожних 40 хвилин. Додатково, планується запустити шатл-баси, які також курсуватимуть до локації.

Нагадаємо, цьогоріч, захід відбудеться з 18 по 20 червня і відзначатиме свій 15-ий ювілей.

Більше інформації на цю тему читайте за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ