Підтримка обласною організацією НСНУ кандидатури Андрія Садового на посаду міського голови Львова – справа саме цієї організації. Так прокоментував ситуацію з суперечками навколо цієї кандидатури між членами обласного виборчого штабу Блоку Ющенка «Наша Україна» на Львівщині керівник виборчої кампанії блоку Роман Безсмертний сьогодні на прес-конференції у Львові.

Він зауважив, що на з’їзді було прийнято рішення про те, що за вибори певного рівня відповідають організації цього рівня, тобто кандидатура міського голови є у компетенції місцевого рівня, а не центрального. Безсмертний при цьому зазначив, що є пропозиція, аби кандидати на посаду міських голів міст обласного значення проходили затвердження політради, але остаточного рішення з цього приводу ще не прийнято.

«Я навіть не знаю точно, що вирішила обласна організація», - сказав Роман Безсмертний.

За неофіційною інформацією, бізнесмен Андрій садовий буде підтриманий НСНУ на виборах на посаду міського голови Львова. Проти кандидатуи Садового активно виступають союзники НСНУ по блоку "Наша Україна", перед усім НРУ. останній підтримує кандидатуру Василя Куйбіди.

26 березня вібдуться вибори міського голови Львова.

Прес-тайм

ІА "Вголос": НОВИНИ