У позові він стверджує, що був найнятий на тимчасову роботу в Kroger, але потім звільнений за те, що не зміг піднімати свій велосипед на другий поверх, де знаходився його офіс, пише Forum Daily з посиланням на  Gazettco.

За його словами, менеджер і його колеги були незадоволені, що він входить в будівлю зі своїм спеціальним велосипедом через парадний вхід, і зажадали, щоб Трімбл входив з заднього ходу. Чоловік не міг виконати це прохання, оскільки тоді йому довелося б вносити велосипед в будівлю, чого не дозволяє йому робити інвалідність. Майкл повідомив начальству про ситуації, що склалася, і його звільнили.

Трімбл пристосувався працювати на комп'ютері ногами, а й в цьому питанні керівництво офісу не пішла йому назустріч, відмовившись надати йому більш низький стіл і другий монітор.

Тепер він вимагає компенсації за звільнення і порушення закону про інвалідів, який зобов'язує роботодавця враховувати вимоги співробітників з особливими потребами.

Керівництво Kroger відмовилося коментувати позов, але заявило, що завжди йшло назустріч інвалідам, які працювали в компанії.

Трімбл народився в Чорнобилі в 1987 році - через рік після катастрофи на атомній електростанції. У нього були деформовані руки, кінцівки не могли виконувати ніяких функцій, тому лікарі ампутували їх відразу ж після народження.

Батьки віддали дитину-інваліда в дитячий будинок, в 8 років його всиновила американська сім'я з Пенсільванії.

«Вголос»  <span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: clear_vgo, arial, " pt="" sans="" caption",="" proxima_nova,="" "open="" sans",="" arvo,="" neris,="" gotham_pro,="" "fira="" roboto,="" arimo,="" verdana,="" tahoma,="" helvetica,="" sans-serif;="" font-size:="" 16.56px;"="">

ІА "Вголос": НОВИНИ