«Наш візит до Львова не має жодного стосунку до приїзду сюди Юлії Тимошенко. Швидше, приїзд Тимошенко має до нас стосунок», — заявив 15 січня на прес-конференції у Львові керівника виборчої кампанії Блоку Ющенка «Наша Україна» Роман Безсмертний.

За його словами, формат, який вибрала лідер БЮТ для спілкування з львів’янами, свідчить про те, що вона «не може відповісти, чому вона себе так повела, створивши «клюб» з Партією Регіонів і вчинивши таку безглузду дію, як підтримка відставки уряду Єханурова» і не готова до відкритого діалогу з львів’янами.

Сьогодні у Львові перебуває лідер БЮТ Юлія тимошенко. Вона бвзяла участь у роботі міжпартійної обласної конференції БЮТ, провела прес-конференцію, а також матиме прямий ефір на Львівському обласному телебаченні.

Сьогодні ж до Львова прибула делегація представників блоку "Наша Україна" на чолі з керівником виборчої кампанії блоку романом Безсметним. Вони беруть участь у віче "захистимо Україну", а також провели прес-конференцію і прямий ефір на обласному телебаченні.


ІА "Вголос": НОВИНИ