«Знаєте, вболівальники, просто у нас не команда а просто ж... Тренер навіть збори не провів і не повідомив, чому так кинув мене. Ні Іра, ні Меркушина не потрапляли, всі гонки гірше за мене. Так боляче і прикро, коли брешуть тобі в очі. Навіть Урошу написала я: проведіть збори, поясніть. Він злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався. Ось так все, якщо коротко, але повірте, тепер я просто не буду мовчати. ​​Прикро і боляче, як розбивають твою мрію, твою роботу!» – написала Валя в Facebook.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак відреагував на істерику Валі Семеренко, яку вона влаштувала через те, що тренери не включили її до складу в естафету на Олімпіаді-2018.

«Спортсмену здається, що він може бігати 20 років і за старі заслуги потрапляти до складу. Вона сама розповідала, що хворіла шість разів. У Валі не було відвертої переваги. Так вирішили тренери, я не бачу проблеми. Вони бачили її стан, її біг. Треба все сприймати нормально. Як це роблять Хінц або Хаммершмідт в збірній Німеччини, яких теж не поставили. Потрібно бути не лише спортсменом, а й людиною, яка нормально сприймає ситуацію», – сказав Бринзак в інтерв'ю каналу «UA:Перший».

Нагадаємо, за результатами естафети, збірна України фінішувала 11-ю.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ