Біля Маріуполя, що на Донеччині, російські військові вирили 30-метрову братську могилу для мирного населення. Туди рашисти привозять тіла вбитих ними людей.

Про це у телеграм повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«В результаті довгого пошуку та ідентифікації місць масового поховання загиблих маріупольців встановлено факт облаштування та масового поховання загиблих маріупольців в с. Мангуш. В районі об'їзної дороги окупанти облаштували декілька братських могил розміром до 30 метрів кожна і вантажівками звозять тіла загиблих, фактично просто скидаючи їх насипом», - йдеться у повідомленні.

За його словами, рашисти кладуть тіла мирних жителів у пластикові пакети. 

«Тобто це знов підтверджує нашу попередню інформацію про накопичування тіл загиблих в іншому місці в районі промзони в Маріуполі. Це прямий доказ військових злочинів і намагання їх приховати. Для всіх ЗМІ, хто може замовити і провести фіксацію через стільникові знимки надаємо позначку розташування могили», - додав Андрющенко.

Нагадуємо, у вівторок, 20 квітня, з Маріуполя вдалось евакуювати чотири автобуси з мирними жителями. Сьогодні, 21 квітня, евакуація продовжиться.

ІА "Вголос": НОВИНИ