Про це повідомив промоутер Усика Егіс Климас в інтерв'ю Boxing Scene.

«Організатори не подбали про готелі, охорони та перельоті для Усика, хоча до бою залишився тиждень. Їм потрібно з усім розібратися, якщо вони хочуть побачити нас в Москві. Крайній термін – понеділок. У цей день, сподіваюся, Олександр сяде в літак!, – зазначив Климас.

За версією промоутера Усика, російська сторона навмисно створює проблеми українському спортсмену.

«Comosa, головний організатор турніру, допомагає нам з квитками, з питаннями безпеки в готелі. Єдині, хто не співпрацює – російська сторона. Comosa робить приголомшливу роботу, щоб врятувати бій, але росіяни не співпрацюють і не займаються організацією», – каже Климас.

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов вважає, що в Усика виникнуть проблеми, якщо він не приїде на бій.

«Контракти боксерів з WBSS досить жорсткі, тому зрив бою однією із сторін може мати серйозні наслідки – зокрема, суди. На організацію бою вже витрачено пристойну кількість коштів. Але по факту це вже зона відповідальності WBSS, і тільки з ними можна вести переговори. Ну, а порушення домовленостей і подальші розгляди можуть вплинути на кар'єру Усика», – наводить слова Кремльова ТАСС.

Нагадаємо, бій Гассієв – Усик запланований на 21 липня в московському спорткомплексі «Олімпійський». На кону стоятимуть чемпіонські титули у ваговій категорії до 90,71 кг за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Міжнародної боксерської федерації (IBF).

ІА "Вголос": НОВИНИ