Про це у Facebook повідомив командир 93-ї ОМБр, полковник Владислав Клочков.

Він повідомив, що 24 червня російські диверсанти висунулася з району села Жолобок у глибину позицій 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади Збройних Сил України. 

«Обійшовши ворога та маючи тактичну перевагу, наші військовослужбовці запропонували супротивнику скласти зброю без бою, гарантуючи життя та безпеку. Командир групи та снайпер здійснили спробу збройного опору та були ліквідовані у ближньому вогневому бою, але не ножами, сокирами чи списами, як подали це окремі ЗМІ», - йдеться у повідомленні.

Решта – сапер, снайпер і два кулеметники затримані. Один з них – 22-річний громадянин Російської Федерації, мешканець Алтайського краю.

В якості трофеїв взято зброю, яка вироблена та знаходиться на озброєнні в армії Російської Федерації, зокрема гвинтівку СВД 1994 року випуску з пластмасовими прикладом та цівкою; спорядження нового зразка, розроблено для російських диверсійних груп та інші речі.

Наразі щодо затриманих відповідними державними органами проводяться слідчі дії. Їх господарі – терористична організація «ЛНР» - відмовилася визнавати затриманих, назвавши їх «курсантами Харківського інституту МВС».

ІА "Вголос": НОВИНИ