Бізнес-партнер Коломойського виділить гроші на аеропорт Івано-Франківська.

Про це повідомляється на офіційному сайті президента.

Директор летовища Петро Осипенко повідомив, що з 2010 року аеропорт наданий у концесію на 30 років компанії «Скорзонера». Згідно з умовами договору, вона зобов’язана вкласти в реконструкцію та покращення комплексу не менш ніж 50 млн грн.

Глава Держави закликав підписати інвестиційну угоду щодо залучення коштів для реконструкції аеропорту Івано-Франківська.

«Ми домовилися з паном Олександром Шевченком (до обрання народним депутатом – директор компанії »Скорзонера« – ред), що почнемо будувати аеропорт дуже швидко. Підписуємо тристоронню інвестиційну угоду з гарантією повернення за те, що повинна побудувати держава. Ви будуєте, ми повертаємо», – підкреслив президент.

За даними Єдиного реєстру юросіб, бенефіціарами ТОВ «Скорзонера» ​​є ексвласники «Приватбанку» - Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. За даними системи YouControl, ТОВ «Скорзонера» ​​є засновником туристичного комплексу «Буковель».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Івано-Франківської області взяв участь у нараді з питань розвитку регіону Українських Карпат.

ІА "Вголос": НОВИНИ