Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У п'ятницю пізно ввечері надійшов пакет документів від О.Ярославського. Досі був просто лист про наміри. Було кілька зустрічей. Одна була із самим Ярославським, одна - з його представниками. Ми обговорювали перспективу такої купівлі", - сказала К.Рожкова в інтерв'ю виданню "Бизнес Цензор".

Згідно зі ст. 34 закону "Про банки і банківську діяльність", НБУ розглядає відповідні документи протягом трьох місяців від дати отримання повного пакета.

Як повідомлялося, НБУ 14 липня 2017 року отримав листа від представників О.Ярославського, в якому було висловлено намір у майбутньому подати до центробанку пакет документів для погодження придбання істотної участі в Промінвестбанку.

Повідомлялося також, що комітет із питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем НБУ 28 липня прийняв рішення відмовити в погодженні придбання істотної участі в Промінвестбанку Максиму Микитасю та Павлу Фуксу. Нацбанк зазначав, що потенційні покупці не надали необхідних документів для перевірки інвесторів на предмет відповідності вимогам законодавства України.

ПІБ засновано в 1992 році. Російський ЗЕБ володіє 99,7% його акцій.

За даними Нацбанку України, на 1 жовтня 2017 року банк посідав 13-те місце за розміром активів (22,426 млрд грн) серед 88 банків, що діяли в країні.

ІА "Вголос": НОВИНИ