На прес-конференції у Трускавці почесний голова фонду Євген Юник розповів усім присутнім про основні напрямки роботи фонду.

БФ «Трускавчани» веде діяльність у різних площинах, він має на меті об’єднати мешканців Трускавця задля спільного вирішення проблем. За цей короткий час було зроблено досить багато. Євген Юник зазначив розповів, що до фонду звертаються люди з різними проблемами і фонд подає руку допомоги кожному, хто перебуває у складних життєвих обставинах та потребує сторонньої допомоги.

Основні напрямки в яких працює благодійний фонд „Трускавчани” - медична сфера, соціальна, культурно-просвітницька. Благодійний фонд „Трускавчани” допомагає малозабезпечиним медикаментами, проходженням процедур та надає фінансову підтримку дітям хворим на діабет, ДЦП та туберкульоз.

Під час епідемії грипу працівники благодійного фонду роздали 2000 захиcних масок, які були так необхідні в той період. Прочани м. Трускавця мали змогу поїхати до чудотворного образу Розп’яття Христового с. Глиняне та Володимирського собору м. Київ, на наступний рік теж плануються поїздки. Також фонд допоміг в організації поїздок для організації „Віра і Світло” (діти з обмеженими можливостями).

Щовівторка о 14:30 мешканці м. Трускавця мають змогу безкоштовно  переглядати фільми в кіноеатрі „Злата”, а на час зимових канікул додатково будуть транслюватися фільми для дітей.

Фонд організував свято Св. Миколая в ПК ім. Шевченка, діти мали можливість насолодитися театралізованим дійством, а також виставою-казкою.

Окрім цього фонд здійснював забезпечення необхідним художнім приладдям, допомогу дошкільним закладам, спонсорську підтримку колективу „Золоті діти”, організував вечір для репресованих до Дня створення УПА.

ІА "Вголос": НОВИНИ