Український народний блок Костенка і Плюща планує отримати 20% місць у Львівській облраді.

Про це заявив голова Львівської ОО УНП Олекса Гудима сьогодні під час Львівської обласної міжпартійної конференції Українського народного блоку Костенка і Плюща.

„Ми повинні отримати не менше 20% місць у Львівській облраді”, -- заявив він.

За словами Олекси Гудими, у Львівську облраду мають шанси потрапити лише три блоки: Український народний блок Костенка і Плюща, „Наша Україна” та БЮТ.

„Ми не будемо перші, ймовірно не будемо другі. Але якщо Юлія Тимошенко продовжуватиме так себе поводити, то ми можемо бути і другі”, ― зазначив він.

Олекса Гудима пообіцяв, що протягом цього тижня буде оприлюднено соціологічні опитування, які свідчать про рейтинг блоку Костенка і Плюща на Львівщині в межах 10-12%. За його словами, рейтингу блоку додає те, що представники блоку не конфліктують, як інші представники колишньої помаранчевої коаліції.

Як повідомляло агентство, сьогодні Народний блок Костенка і Плюща затвердив виборчий список до Львівської облради в складі 104-ох кандидатів.

До першої п’ятірки увійшли: 1 – голова ЛОО УНП Олекса Гудима, 2 – депутат Львівської облради Лариса Федорів, 3 -- підприємець, член політради Михайло Коваль, 4 – депутат Львівської облради, голова фракції УНП в облраді Галина Юрків, 5 -- підприємець Володимир Креховецький.

До прохідної частини списку ввійшли по одному представнику від партій, що блокуються з УНП: на дванадцятому місці в списку керівник юридичної фірми Михайло Максимик від партії „Україна соборна” та заступник голови асоціації фермерів України Ярослав Кардаш від Партії вільних селян та підприємців.

Прес тайм


ІА "Вголос": НОВИНИ