Про це повідомляє прес-служба Володимир-Волинської організації ВО «Свобода», - передає власкор «Вголосу».

«Заявляємо, що оприлюднена на цьому ресурсі інформація є брехнею та маячнею. Це чергова порція бруду, яку сайт нардепа під соусом «чуток» виливає на наше об'єднання з часів свого створення. Та цього разу псевдоновина перейшла будь-які межі не тільки цивілізованих стандартів журналістики, але й елементарної людської моралі», - йдеться у заяві.

У ВО «Свобода» кажуть, що це полохлива відповідь Павлу Карпюку на справедливу критику імітації роботи народного депутата. В останньому інтерв'ю свободівець згадав з критичної сторони діяльність Ігоря Гузя за те, що той проголосував за впровадження абонплати за електроенергію для населення. Нардепу не лишилося нічого іншого як дати волю збоченій фантазії і запустити чергову кампанією оббріхування нашої політсили.

«Такі брехливі статті свідчать про одне – на критику Ігор Гузь реагує неадекватно. Ми не очікуємо, що на катастрофічно пожовтілому сайті буде спростовано ганебну брехню. Навпаки, наклепницькі й аморальні фантазії будуть виливатися на кожного, хто насмілиться критикувати роботу члена правлячої коаліції Ігоря Гузя», - зазначається у заяві.

Додамо, що 25 квітня на одному з сайтів, який пов’язують з нардепом Ігорем Гузем, з’вилася фейкова новина про надуману причетність свободівця Павла Карпюка, який є депутатом Володимир-Волинської райради, до спроби перевезти через україно-польський кордон гармати. Ця новина з’явилася після того, як у інтерв’ю Павло Карпюк критично висловився про голосування нардепа Ігоря Гузя за закон, який запроваджує абонплату за електроенергію.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ