«Укрзалізниця» прийняла рішення про підвищення цін на послуги для пасажирів у потягах через зростання складових для забезпечення пасажирів зокрема палива й електроенергії.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«Ціни на послуги для пасажирів переглянули у зв’язку зі стрімким зростанням вартості складових для забезпечення пасажирів — матеріалів, палива, електроенергії, що впливає на собівартість послуг. Крім того, вартість послуги надання в користування комплекту постільних речей у вагонах, що належать АТ »Укрзалізниця«, нижча, ніж у країнах СНД», — зазначили в прес-службі УЗ.

При цьому, в «Укрзалізниці» уточнили, що компанія з 15 січня ввела в дію єдині ціни на ряд основних послуг, які надають пасажирам. Серед них — оплата за чай, каву, питну воду та комплект постілі у потягах.

Вартість комплекту  постільної білизни у вагонах СВ усіх категорій потягів віднині складає 60 грн із ПДВ, а в купейних і плацкартних вагонах — 50 грн із ПДВ. Також моніторингом вартості продукції встановлена єдина ціна чаю, кави та питної води (0,5 л) — це 10 грн із ПДВ.

Як писав "Вголос", постільна білизна до 50 грн: “Укрзалізниця” різко підвищила ціни на свої послуги.

ІА "Вголос": НОВИНИ