На Житомирщині зникла 80-річна жінка. Згодом її тіло із синцями на шиї знайшли неподалік села. Вбив жінку її сусід, бо вважав відьмою.

Збирався вкоротити віку ще кільком жінкам, яких підозрював у заняттях чорною магією, йдеться у сюжеті ТСН.

В даний час у Квітневому всі обговорюють вбивство 80-річної Марії Адамівни. Вона зникла за кілька годин перед вбивством. Пішла на пошту за пенсією і не повернулася. Рідні одразу кинулися на пошуки.

«Вона не могла так просто пропасти. Думав, що якісь дітлахи чи наркомани позарились на пенсію, що вона отримала, або збила машина та десь вивезла», - розказує родич вбитої Володимир Соловйов. Сусіди кажуть, що бачили, як бабуся поверталася з райцентру. Додому вона так і не дійшла. Тіло жінки поліція знайшла наступного дня за кількасот метрів від села. На шиї загиблої були синці. Поруч з тілом - її сумка із гаманцем. У ньому вся пенсія – 4 тис. грн. Тож версія про пограбування відпала одразу. Коли слідчі почали опитувати сусідів, то  вийшли на  48-ми річного чоловіка, який жив поруч з  бабусею. «Він повністю визнав провину, мотивами були сварки протягом тривалого  часу», - каже слідча слідчого управління Головного управління Нацполіції у Житомирській області Катерина Денисюк.

У селі розповідають, що затриманий зненавидів сусідку, бо вважав, що та наводить на нього порчу. Про вбивство і порчу чоловік сам розказав поліції. Вважав, що його сімейному щастю заважають одразу три сільські бабусі, зокрема, й рідна мати.

«Виявилося, що він хотів вбити бабусю одну, потім другу і третю, а лише тоді він зможе одружитися. Якщо ми б не знайшли Марію Адамівну, він міг би ще вбити. Так у селі міг би з'явитися серійний убивця», - розказує сільський голова Анатолій Олійник.

Мати чоловіка у провину сина не вірить. Натомість те, що сусідка наводила на нього порчу – підтверджує.

Родичі загиблої запевняють, жодного відношення до чорної магії Марія Адамівна не мала.

«Її в селі дуже любили, вона ветеран праці, все життя проробила на хмелю», - каже Володимир Соловйов. Підозрюваний у вбивстві бабусі під  вартою.

За навмисне убивство йому «світить» 12 років. Якщо психіатрична експертиза доведе його неповносправність, він буде визнаний неосудним.

Додамо, що на Київщині вчителька знущалася над учнями за “нелюбов” до Порошенка.

ІА "Вголос": НОВИНИ