Про це розповів боєць зі снайперської групи, яка виконувала під егідою Центру спеціальних операцій завдання в промзоні Авдіївки, передає ZN.UA.

«Кілька місяців тому вони загнали під Донецьк «на навчання» російських курсантів. Ці курсанти два-три дні працювали по наших позиціях з артилерії, а поціляли по мирних будинках — мабуть тому, що помилялися в розрахунках.  Наші три дні скреготали зубами і погоджували зі штабом команду на «отвєтку», бо в нас «перемир'я». Через три дні ми все-таки їх «накрили», артилерійську обслугу повністю знищили. Розвідники сказали, що згоріло все вщент», - розповів боєць АТО.

Він підкреслив, що у російських військових був вибір - відмовитися від поїздки на Донбас і втратити роботу і звання, але не життя.

«Тебе ніхто не вб'є за те, що ти відмовишся їхати в Україну. Можливо, ти втратиш взяту у кредит квартиру або машину, як максимум - втратиш роботу і звання, або будеш відрахований з вузу. Кожна людина робить свій вибір самостійно. І якщо вже ти приїхав воювати на чужу землю - отримай те, що заслужив», - підкреслив боєць АТО.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ