[media=122065,122066,122067,122068] 

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Наслідки обстрілу документує слідчо-оперативна група.

«Авдіївка. 10:30. Бойовики бандформувань «ДНР» завдали артилерійського удару по житловому сектору. Район провулка Нахімова. Будинок 9 - часткове пошкодження. На місці працює слідчо-оперативна група Авдіївськоговідділення поліції. Інформація по постраждалим уточнюється», - повідомив начальник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін.

Снаряд впав посеред двору. Осколками побито кімнати та господарчі споруди. Жінка, яка на момент обстрілу перебувала вдома, вціліла. Її врятувало лише диво, навчені гірким досвідом, вона вчасно впала на підлогу. Вбито домашніх тварин, за рахунок яких господарка виживала у воєнний час.

Обстановка у прифронтовому місті залишається напруженою через обстріли на околицях міста та відсутність світла. В результаті несприятливих погодних умов в Авдіївці сталася аварія на лінії електропередач, центр міста залишився без світла. На допомогу мешканцям прийшли поліцейські: розбившись на кілька нарядів, правоохоронці вийшли на патрулювання постраждалого від стихії району та стежили, аби до будинків та підприємств не потрапили мародери.

Наразі місто та у тому числі відділення поліції залишаються без світла, є проблеми з мобільним зв’язком.

ІА "Вголос": НОВИНИ