У бойовиків «Л/ДНР» назріли серйозні проблеми з нестачею техніки та небажанням людей воювати. Тому їхнє керівництво просить допомоги у Росії.

Про це повідомив журналіст Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

У лави бойовиків почали вербувати студентів.

«Генштаб ВС РФ повідомив командування 2-го АК »ЛНР« про те, що подана раніше останнім заявка на передачу з РФ значної партії інженерної техніки та майна »частково задоволена«.

Серед техніки, яка незабаром повинна прибути з Росії в »ЛНР« — кілька інженерних машин розгородження.

Крім того, командування 1 АК »ДНР« констатувало в керівних документах, що, як мінімум, у двох бригадах корпусу велика частина автомобілів транспортної групи виведена з ладу »ненормованою експлуатацією та використанням не за призначенням«.

Як результат, проблеми з підвезенням боєприпасів, продовольства, спорядження й інших предметів МТС на передову. Як сказано у звітних документах, в зв'язку з цим командному складу підрозділів для вирішення проблем логістики доводиться використовувати в цих цілях »особистий автотранспорт« або »залучати цивільних добровольців із власним автотранспортом«.

Для вирішення кадрових проблем залучають студентів. Зокрема, в донецьких ЗВО основну агітаційну діяльність із вербування студентів до лав бойовиків проводять члени »громадської організації «Молода республіка», які самі не мають досвіду «військової служби».

Нагадаємо, що бойовики не пропустили вантажівки гумдопомоги для жителів окупованого Донбасу.

Раніше бойовики обстріляли патруль ОБСЄ.

ІА "Вголос": НОВИНИ