У «спецслужбах» бойовиків ОРДЛО заявили, що організатори вбивства ватажка бойовиків «ДНР» Олександра Захарченка - зі Служби безпеки України, і їх особистості їм відомі.

Як пише російський "Інтерфакс«, про це в ефірі »Росія 1« заявив представник »спецслужб ДНР«, обличчя якого було приховано.

»Безпосередньо роботу щодо «ДНР» у 5-му управлінні (департаменті контррозвідки СБУ) організовує 2-й відділ. Нам відомі усі співробітники цього відділу, причетні до скоєння злочинів на Донбасі«, - заявило джерело.

У числі співробітників СБУ, причетних до підготовки »терактів«, він також назвав помічника начальника 5-го управління Сергія Моторина, який, за його словами, є вихідцем з Донбасу, а раніше служив у Слов'янську.

»Саме на ньому кров Арсена Павлова (Моторолли - ред.) та Олександра Захарченка«, - заявило джерело росЗМІ.

Він назвав представників українських спецслужб Владислава Долгозвяга і Андрія Мушту, »агенти« яких Андрій Байдаєв під псевдонімом »Швед«, ​​Андрій Отенко, Дамір Баштанник »причетні до терактів на Донбасі«.

Повідомляється також, що затримані »спецслужбами ДНР« »агенти« Сергій Бешта, Владислав Зайцев та інші »дали інформацію про своїх кураторів в СБУ«.

У числі таких кураторів були названі начальник 5-го управління департаменту контррозвідки СБУ Роман Червінський, його заступники Максим Попов і Олександр Поклад.

Джерело росЗМІ також заявило, що »правоохоронним органам «Л/ДНР »відомі імена, місця проживання, сімейний стан тих, хто в СБУ «причетний до організації терактів на території Донбасу».

Як писав «Вголос», у так званій «ДНР» заявили про розкриття вбивства Олександра Захарченка.

ІА "Вголос": НОВИНИ