Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Зокрема мова йде про підрозділи 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) і 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ: солдати самовільно залишають бойові позиції, збільшилася кількість порушень у громадських місцях і правопорушень щодо місцевого населення.

"24 грудня військовослужбовець 6 окремого мотострілецького полку самовільно залишив місце несення служби зі зброєю, пограбував місцевий магазин та погрожував зброєю цивільним особам. Група військовослужбовців, які перебували на лікуванні у місцевій лікарні, вживали наркотичні речовини. Командуванням 7 окремої мотострілкової бригади проводиться розслідування за даним фактом", - повідомили в розвідці.

За даними ГУР МОУ, видача грошового забезпечення бойовикам за грудень перенесена на період після святкових і вихідних днів в 2017 році, "для утримання бойових підрозділів у готовності до застосування напередодні та під час новорічних свят".

Раніше повідомлялося, що тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на сході України закликала припинити вогонь в Донбасі з опівночі 24 грудня.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ