Нагадаємо, що в липні минулого року Хурцидзе повинен був поборотися за титул чемпіона світу, а на початок липня в Великій Британії був запланований його поєдинок проти володаря титулу WBO Біллі Джо Сондерса. Однак, цьому поєдинку так і не судилося відбутися: за місяць до бою Хурцидзе був заарештований в Нью-Йорку в ході спільного рейду поліції Нью-Йорка, оперативників ФБР і Служби зовнішньої розвідки у справі про «російську мафію».

Адвокат Автанділа, Меган Бенетт, намагалася довести, що її підзахисний був знайомий з ватажком угруповання, Ражденом Шулая, ще із пострадянської Грузії, а в Штатах вони просто підтримували спілкування, нічого спільного з криміналом не мали.

Однак, на розгляд суду було надано відео, де чітко видно, як Хурцидзе б'є якусь людину по обличчю, після чого те ж саме робить Шулая, вимагаючи у того нібито вкрадені гроші. Це переважило усі доводи Меган. Більш того, джерело повідомляє, що суду представлені і інші відеодокази причетності боксера до злочинних дій. З моменту затримання в червні минулого року Автанділ перебуває під вартою.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ