Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Так, з опівночі бойовики тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї били по наших укріпленнях неподалік Талаківки. З цієї ж зброї окупанти вели вогонь на підступах до Гнутового. А протитанковий гранатомет проросійські найманці застосовували біля Павлополя. 

На Луганському напрямку під вогонь ворожих гранатометів двічі потрапили позиції української армії неподалік Новоолександрівки і один раз біля Попасної. 

На Донецькому напрямку зафіксований лише один обстріл. Близько 16 години противник з піхотного озброєння обстріляв захисників Авдіївки. 

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир’я. Сили АТО 10 разів, вогнем у відповідь примушували ворога дотримуватися режиму тиші. Унаслідок бойових дій втрат серед наших військових немає. 

Також варто додати, що сьогодні українські військові водночас із обороною лінії розмежування взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці. У кожному містечку і селищі Донбасу місцеві мешканці привітали наших воїнів, які ціною власного життя боронять Батьківщину.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ