Бойовики ОРДО сфабрикували фейкового листа від жителів Гладосового до першого заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александра Хуга, в якому «поскаржилися» на дії Збройних сил України, повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК), передає прес-центр штабу АТО .

«ЗМІ ОРДО оприлюднили інформацію, нібито мешканці населеного пункту Гладосове звернулися з відкритим листом до першого заступника голови СММ ОБСЄ в Україні Александра Хуга. У своєму зверненні «мешканці селища» призвали представника ОБСЄ зафіксувати «факт» незаконного захоплення території та дій українських військовослужбовців, які нібито заарештували і вивезли у невідомому напрямку частину мирного населення», - мовиться у повідомленні.

«Дії керівництва ОРДО з фабрикації таких «фейкових» інформаційних повідомлень демонструють свідоме невиконання мінських домовленостей, спроби перекласти відповідальність за загострення ситуації на ЗС України і свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту», - додали в СЦКК.

ІА "Вголос": НОВИНИ