Про це інформує прес-центр штабу АТО.

«Артилерійські обстріли російсько-терористичних військ повністю знищили населений пункт і сьогодні там не залишилося жодного вцілілого будинку. Однак ворожі війська продовжують режим тиші і далі обстрілюють Широкине із забороненої зброї. Там розташовані позиції українських морських піхотинців, які не віддадуть агресору жодного клаптика української землі.

Ворог постійно застосовує крупнокаліберну артилерію й танки, аби змусити наших морпіхів відступити. Натомість – отримує гідну відповідь.

Проросійські бандити не гребують навіть важливими людськими цінностями, своїми мінометами криють селищний цвинтар.

Військовослужбовець морської піхоти з позивним «Агресор» розповів, що більше ніж за вісім місяців не пам’ятає жодного дня, коли б не прилетів ворожий артснаряд. А в останні кілька днів ситуація особливо загострилася. Противник навіть вже не намагається приховати, що застосовує ствольну артилерію, міномети, гранатомети тощо. Його дії вже перестали носити провокативний характер.

– Після прольотів ворожих безпілотників ми завжди готуємося до прицільних обстрілів ворожої артилерії. Раніше вони стріляли переважно вночі, а зараз змінили свою тактику. Обстріли наших позицій стали цілодобовими, – розповів «Агресор».

Ворог змінив тактику, але не зломив дух українських захисників. Військові кажуть, що це українська земля, і незабаром сюди повернеться мирне життя», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ