Про це повідомив прес-центр АТО.

Незаконні збройні формування суттєво збільшили провокації із використанням гранатометів і стрілецької зброї в районі Донецька. 
Так з опівночі бандити практично постійно обстрілювали Піски, Опитне, Марїнку. Найбільша інтенсивність вогню противника зафіксована з 3 до 4 години ночі і з 12 до 16 дня. 

Також цинічно порушуючи Мінські домовленості найманці продовжують використовувати озброєння, що мало бути відведене від лінії розмежування. 

Близько першої ночі бойовики двічі вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів по наших опорних пунктах у Станиці Луганській. З 4 до 5 години ночі найманці, використовуючи 152-міліметрову артилерію били по Лозовому, що на Артемівському напрямку. О 4.45 по українських воїнах в районі Верхньоторецького вів вогонь ворожий танк. А в 5.25 неподалік Опитного бойовики застосовували озброєння БМП. 

Крім того о 8.15, в районі селища Золоте, диверсійно-розвідувальна група противника намагалась проникнути на нашу територію, проте була виявлена одним з підрозділів сил АТО. Зав’язався бій у результаті якого ворог відступив. 

Застосовуючи криваву і провокативну тактику ворог продовжує обстріли мирних населених пунктів. О 2.50 російсько-терористичні війська гатили зі 122-міліметрової артилерії по селищу Тошківка, що на Луганщині. 
Загалом з опівночі до 18 години бандити понад 40 разів порушили режим припинення вогню.

ІА "Вголос": НОВИНИ