Про це він сказав журналістам сьогодні після погоджувальної ради, пише УП.

«Коли ми говоримо про співробітництво і про узгодження з нашими міжнародними партнерами, то у кожного є своя сфера відповідальності», – сказав Герасимов.

За його словами, Петро Порошенко вніс проект закону про створення Антикорупційного суду до ВРУ, а Парламент уже ухвалив його у першому читанні і відповідальність депутатів – завершити антикорупційну реформу.

«Відповідальність Кабінету міністрів, наскільки я розумію, це питання тарифів, які зараз обговорюються між міжнародними партнерами та урядом», – зазначив Герасимов.

«Моя власна думка, що кожен має нести відповідальність за свою, як то кажуть, сферу. І кожен має нести відповідальність за зрив домовленностей у своїй сфері», – додав він.

Разом з тим, політик наголосив, що у четвер (7 червня) парламент проголосує законопроект про Антикорупційний суд, адже це його завдання, і побажав Кабінету міністрів успішно завершити переговори з Міжнародним валютним фондом, що є його задачею.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр Володимир Гройсман заявив, що складе повноваження голови уряду, якщо у найближчий час не буде ухвалений закон про створення Антикорупційного суду.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ