[media=137668,137669,137670] 

Про це написав активіст Роман Старченко у Facebook.

«Не встигли охолонути емоції після гучного ДТП з Оленою Зайцевою, як відзначився її брат – Зайцев Василь Васильович. Він був затриманий в нетверезому стані патрульними поліцейськими вночі в Харкові. Від медичного огляду відмовився і за результатами було складено протокол за ч 1. ст. 130 і винесена постанова по ч1. ст. 122», – написав він.

Також активіст нарікає на те, що деяких людей життя нічому не вчить.

«Мало горя загиблих, якщо ти мажор і у тебе є багато грошей – можна все! Сподіваємося, що справу не вдасться зам'яти», – резюмував Старченко.

Водночас, як пише «Київ оперативний», Василь Зайцев відмовився від алкотесту.

«Вчора в Харкові він був зупинений патрульною поліцією за кермом свого BMW, держ номер AX7070AP, при цьому також мав всі ознаки сп'яніння, але від будь-яких тестів відмовився. Мабуть, досі у скорботі за загиблими в трагедії, де його сестра була однією з ключових учасниць, тому і випив», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева. Тепер їй загрожує 10 років ув'язнення.

Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ