Про це він написав у «Facebook».

Аронець, зокрема, зазначив: «Що стосується бравурних заяв спікерів «Самопомочі» про відмову від мандата нардепа Мірошника це ледь не зразок, як має діяти європейський політик, я переконаний – це лицемірство. Бо не підкріплене це щирістю дій, адже «Самопоміч» не відмовилася від практики подвійних стандартів. Чому? Є такий Владислав Воскресенський №24 у списку «Самопомочі». Фактично нардеп. Але, відповідно до його особистої заяви до ЦВК (http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v2194359-14), в якій він каже, що не може залишити роботу у США, тому просить відкласти розгляд постанови про надання йому мандата нардепа, він досі не нардеп, а його місце в Раді пустує! Вже понад 6 місяців!!! Це в час війни, це коли Раді часто бракує й одного голосу для ухвалення тих нечисленних законів, які вводять реформи...».

«Друзі, скажіть мені, що це не подвійні стандарти? І ще скажіть: якщо Соболєв заявляв, що їздити в дорогі відпустки під час війни – аморально, то чому мандат не здав «шеф», якому і брав квитки Мірошник? Адже «шеф», з яким Мірошник узгоджував поїздку на Мальдіви, це голова Комітету Ради з питань інформатизації та зв'язку, нардеп від «Самопомочі», почесний президент компанії «DataGroup» Олександр Данченко. Чому один склав мандат, а інший ні?» – обурюється депутат.

 

Що стосується бравурних заяв спікерів "Самопомочі" про відмову від Мандату нардепа Мірошника - це ледь не зразок, як має...

Posted by Олександр Аронець on 13 травня 2015 р.

Зазначимо, що нардепа Мірошника позбавили мандата лише з п'ятої спроби.

ІА "Вголос": НОВИНИ