У інтерв'ю журналу GQ актор вперше публічно заговорив про розрив із дружиною, - передає ВВС Україна.

Бред Пітт зізнався, що у минулому зловживав алкоголем і курив канабіс, а також сказав, що відмежовувався емоційно від інших людей.

«Я особисто дуже відсталий, коли йдеться про емоції. Мені набагато легше їх ховати», - додає зірка.

У вересні 2016 року Анджеліна Джолі подала на розлучення через «непереборні розбіжності». Вони були разом із Бредом Піттом з 2004 року, але одружилися лише 2014 року.

Як повідомив адвокат акторки, рішення про розлучення вона ухвалила «заради здоров'я сім'ї». Після оголошення про розрив, пара поринула у гіркі судові баталії щодо опіки над дітьми.

Актор зазначив, що розрив із Джолі став для нього величезним генератором змін. «Відколи я закінчив коледж, я не можу пригадати жодного дня, коли б я не пиячив чи не курив косяк, чи щось іще», - каже він.

«Я дуже, дуже радий, що з усім цим було покінчено. Тобто, я відмовився від усього, крім пияцтва, коли у мене з'явилася сім'я».

Пітт визнав, що упродовж останнього року пив занадто багато. «Я був у цьому професіоналом», - розповів він. Актор каже, що тепер він замінив алкоголь на журавлиний сік і газовану воду.

Щодо розлучення, то Пітт розповів, що вони із Джолі вирішили не ставати на шлях «отруйної ненависті» і спробувати разом розібратися у своїх проблемах.

Бред Пітт також зазначає, що знайшов утіху у творчій ручній роботі: «Я роблю все. Я працюю з глиною, гіпсом, арматурною сталлю, деревом».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ