[media=144534,144535,144536,144537,144538] 

Голлівудська зірка Бред Пітт, який вже два роки не може розлучитися з Анджеліною Джолі, став винуватцем ДТП. Аварія відбулася у районі Лос-Феліз у Лос-Анджелесі.

Автомобіль Пітта, темно-сірий Tesla, врізався у Nissan, який при зіткненні пошкодив припарковану Kia, – пише ТСН із посиланням на видання DailyMail.

На щастя, ніхто з учасників дорожньо-транспортної пригоди не постраждав. Папараці зуміли зафільмувати Пітта на місці аварії разом з іншими водіями.

Судячи з фото, Пітт поводився спокійно та стримано і навіть посміхався. Актор поспілкувався з усіма, кому завдав шкоди, обговорив збитки зі своїм страховим агентом. Після цього 54-річний Бред потиснув усім автолюбителям руку і поїхав у справах.

А тим часом інсайдер розповів виданню People, що Джолі та Пітт не квапляться офіційно розлучатися. Пара живе порізно. Шестеро дітей мешкають з мамою. Однак регулярно бачаться з батьком.

«Для Бреда розлучення виявилося важким, але зараз він почувається нормально і залишається відданим своїй родині», – заявив інсайдер і додав, що на особистому фронті актора зараз «немає нічого серйозного».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ