За словами лідера львівських єдиноцентристів, Єдиний Центр висунув своїх кандидатів на посади міських, сільських і селищних голів у 46 населених пунктах із 48, у яких проходили 3 травня дострокові вибори. Представники нашої партії вибороли посади голів територіальних громад у 10 населених пунктах, у тому числі – у трьох містах із чотирьох, у яких відбувалися вибори (м.Лисичанськ Луганської області,  м.Перечин Закарпатської області, м.Герц Чернівецької області).


„Це вже друга наша перемога на дочасних місцевих виборах, - зазначає Михайло Брегін.- 15 березня Єдиний Центр отримав переконливу підтримку виборців Тернопільської області – понад 14% голосів - на виборах до обласної ради, а також здобув посади міських, сільських і селищних голів у 15 населених пунктах по всій Україні. І цієї неділі наша партія знову показала найкращий з поміж інших політичних сил результат на місцевих виборах. Адже сумарно 3 травня за кандидатів від нашої політичної сили проголосували понад 15 тисяч осіб, що дорівнює кількості голосів за такі політичні сили як Партія регіонів і ВО „Батьківщина”, разом взяті. Перемога Єдиного Центру – це результат послідовної командної роботи. На відміну від більшості політичних сил, ми не займаємося популізмом, не боїмося йти до людей, обговорювати болючі проблеми і пропонувати шляхи їх вирішення”. 
24 травня у 18 населених пунктах в 11 областях України знову відбудуться дочасні місцеві вибори, в тому числі і вибори Маломокрянського сільського голови у Мостиському районі Львівської області. Єдиний Центр братиме участь у цих виборах.
„Наш кандидат на посаду Маломокрянського сільського голови – молодий і перспективний партієць Сергій Гринчук. Незважаючи на свою молодість, Сергій добре знає больові точки території цієї сільради, має хорошу виборчу програму, а з допомогою підтримки нашої фахової партійної команди у разі перемоги на виборах зможе здійснити реальні кроки по відродженню сіл, які включає в себе територія сільради, навести лад”, - переконує голова Львівської обласної організації Єдиного Центру.

ІА "Вголос": НОВИНИ