Неприємний інцидент, який ледь не обернувся для учасника популярного британського телесеріалу The Only Way Is Essex трагедією, стався ще в грудні минулого року. Однак докладні публікації про це з'явилися в ЗМІ лише зараз, коли любителю екзотичних вечірок вдалося прийти в себе.

Актор-початківець, який перебрав під час нічної вечірки в одному з готелів острова Ко Тао в Таїланді, вийшов на балкон другого поверху подихати свіжим повітрям. Більше про тієї злощасної ночі британець нічого не пам'ятає.

Очевидці розповідають, що знайшли чоловіка на асфальті з розсіченою головою. Він не подавав ніяких ознак життя. Службовці готелю відправили Чері в місцеву клініку, де лікарі були змушені видалити акторові чверть черепа. В іншому випадку, його мозок міг отримати значні пошкодження. Лише два тижні після цього британцеві дозволили повернутися на батьківщину. У літаку його супроводжував тайський лікар, який стежив, щоб з пацієнтом нічого не сталося.

На щастя, все обійшлося. Ампутований шматок черепа чоловік привіз з собою у валізі. На його основі медики виготовлять титанову пластину, яка замінить британцеві відсутню частину голови. На деякий час він перестав ходити і говорити, проте зараз ці здібності до нього повернулися.

Лі Чері бадьорий, веселий і готовий незабаром повернутися до роботи. Щоправда, згадати про те, як він примудрився випасти з балкона, британець так і не може. Він не виключає, що хтось міг його зіштовхнути.

Актор планує у всіх сенсах привести свою голову в порядок в квітні.

Джерело: Вести

ІА "Вголос": НОВИНИ