Про це дипломат заявив в понеділок під час прес-конференції, передає Інтерфакс

«Є речі, які ми можемо і повинні робити разом. Боротися з дезінформацією з Росії, і Британія допомагає це фінансувати на рівні ЄС, боротися разом у кіберпросторі, обмінюватися розвідувальними даними. Це те, на що Росія здатна в війні в кіберпросторі», - заявив він, відповідаючи на питання, що повинні зробити НАТО, ЄС і Британія, щоб збільшити тиск на Росію.

Б.Джонсон додав також, що необхідно «відстежувати гроші, що знаходяться в Британії (з Росії), які були отримані незаконним шляхом або за допомогою корупції».

Раніше повідомлялося, що Великобританія планує вислати з країни 23 російських дипломатів у зв'язку з отруєнням екс-шпигуна Сергія Скрипаля і його дочки, а також скасує контакти високого рівня з Росією. 

Крім того, будуть прийняті й інші заходи, зокрема припинені всі дипломатичні контакти на високому рівні, в тому числі скасовується запрошення глави МЗС РФ Сергія Лаврова відвідати Лондон. Британські ж міністри і члени королівської родини не відвідуватимуть чемпіонат світу з футболу, який відбудеться в Росії.

ІА "Вголос": НОВИНИ