Про це пише The Guardian.

Поліцейські оприлюднили фотографію бордового BMW - з реєстраційними номерами HD09 WAO - і попросили всіх, хто бачив цю машину 4 березня, зв'язатися з поліцією.

Правоохоронці опублікували оновлений маршрут пересування Скрипаля та його дочки 3-4 березня:

3 березня, 14.40. Юлія Скрипаль прилітає в аеропорт Хітроу з Росії.

4 березня, 9:15. Автомобіль Скрипаля бачили в районі Лондонського шосе на під'їзді до Солсбері.

13:30. Автомобіль Скрипаля бачили на вулиці Девайзес, що прямує до центру міста.

13:40. Скрипаль припаркував машину на парковці торгового центру Сенсбері.

14.20. Скрипаль з дочкою пообідали в ресторані Zizzi.

15:35. Вони вийшли з ресторану.

16:15. Служба порятунку отримала повідомлення, і поліція прибула на місце події протягом декількох хвилин, виявивши Сергія і Юлію в украй важкому стані на лавці біля ресторану.

У поліції зазначили, що у справі Скрипаля опитали близько 400 свідків, зібрали більше 762 свідчень і переглянули близько 4000 годин відеозаписів з камер спостереження. Розслідування триває.

Нагадаємо, екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені без свідомості на лавці в Солсбері 4 березня. Їх доставили в лікарню в критичному стані, вони до сих пір знаходяться в комі, лікарі оцінюють їхній стан як стабільно важкий. У поліції встановили, що вони були отруєні нервово-паралітичним речовиною. Отруєними виявилися ще близько 20 осіб, включно з поліцейським, який першим відвідав місце події і будинок Скрипаля. За фактом отруєння порушено справу про замах на вбивство.

У Росії Скрипаль в 2006 році був засуджений за шпигунство на користь британської розвідки MI6. У 2010 році його обміняли на розкритих в США російських розвідників.

ІА "Вголос": НОВИНИ