Про це Марш заявив «Вголосу».

«Джошуа потребує ще 2-3 поєдинки проти когось із хороших опонентів, лише після цього він буде готовий битися проти одного із найсильніших в історії суперважковаговиків. Кличко прекрасно працює джебом. І особисто у мене є питання чи Джошуа на цьому етапі своєї кар’єри уже готовий проходити захист українця. Хоча, невдовзі, я впевнений, Джошуа буде домінуючою силою у суперважкій вазі» – переконує Неіл Марш.  

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо про скасування бою Кличка з британцем Тайсоном Ф'юрі. Поєдинок повинен був відбутися в Манчестері 29 жовтня. А уже 5 жовтня 28-річний британець зізнався у вживанні кокаїну, а також оголосив про намір завершити кар'єру. Пізніше в той же день він назвав свій відхід зі спорту жартом.

Основним кандидатом на бій проти Володимира Кличко є чемпіоном світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) Ентоні Джошуа. Англієць завоював золоту медаль на Олімпійських іграх-2012 в Лондоні. На рахунку 27-річного британця 17 боїв на професійному рингу, в усіх 17 він здобув перемоги нокаутом. На рахунку 40-річного Кличка 64 перемоги (53 - нокаутом) і чотири поразки (три - нокаутом) в 68 боях. Очікується, що поєдинок Джошуа - Кличко відбудеться у грудні нинішнього року.

«Надто мало часу на розкрутку такого бою, – заявив «Вголосу» Неіл Марш. – В Англії продаж квитків на боксерські поєдинки приносить хороші прибутки. Бій Джошуа - Кличко може зібрати повен стадіон, а середня вартість квитка може бути кілька сотень фунтів стерлінгів. І щоби продати ці квитки, потрібна масштабна промокампанія упродовж хоча б 4-5 місяців. Якщо цей поєдинок пройде у грудні, то організатори можуть не встигнути витиснути максимум із цього протистояння».   

Попри те, що контракт на бій наразі не підписаний, букмекерські контори уже почали приймати ставки на бій чемпіона світу за версією IBF Ентоні Джошуа та екс-чемпіона світу WBO, WBA та IBO українця Володимира Кличка. Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу Джошуа з коефіцієнтом 1,80, на успіх Кличка - 2,0, нічия, яка буває в боксі дуже рідко, оцінюється в 26,00.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ