Фахівці розповіли, з чим не варто пити чай, аби не нашкодити організмові.
Про це пише today.ua.
Так, існує низка продуктів, які не можна додавати в чай, тому що вони втрачають свої поживні властивості, а значить не приносять організму жодної користі.
Зокрема, за словами вчених, в гарячий чай не можна додавати цукор. Він уповільнює метаболізм, а також провокує розвиток онкологічних захворювань.
Не радять додавати в цей напій і лимон, тому що висока температура вбиває в корисних цитрусових всі їхні властивості – крім кислуватого смаку ви нічого не отримаєте.
В чаї є природні антиоксиданти, які необхідні нашому організму для боротьби з різними захворюваннями, однак якщо ви звикли додавати молоко в цей напій, тоді їхня кількість зменшується, адже кальцій заважає засвоєнню цих речовин.
В гарячий чай також не слід додавати мед, тому що при високій температурі він перетворюється на канцероген – шкідливе для здоров’я поєднання.
Як писав «Вголос», Дуже смачні та надзвичайно корисні: дієтологи назвали продукти, які обов’язково треба їсти.
ІА "Вголос": НОВИНИ