Про це він сказав на засіданні парламенту під час розгляду проекту постанови про відзначення 150-річчя Лесі Українки, передає «Укрінформ».

«Хочу повідомити, в залі до обіду була достатня кількість депутатів. Якщо не будете зараз змобілізовані (народні депутати – Ред.), сьогодні я проведу голосування рейтингове і опублікую в «Голосі України» всіх, хто відсутній», – наголосив спікер.

При цьому він закликав депутатів повернутися до сесійної зали і продовжити роботу.

«Сьогодні я не буду робити так, як учора. Сьогодні я буду проводити рейтингове голосування і публікувати в газеті всіх відсутніх, щоб вся Україна знала, хто не приходить на роботу вчасно, коли Україна захищає свої кордони, коли всі українці на роботі», – підкреслив Голова ВР.

Як повідомлялося, 7 лютого Парубій раніше закрив ранкове пленарне засідання, оскільки в залі бракувало голосів для ухвалення законопроектів, внесених у порядок денний.

Під час пленарного засідання у четвер деякі депутати у виступах зазначали, що, за неофіційною інформацією, 30-40 народних депутатів відсутні на засіданні через участь у щорічному молитовному сніданку за участю президента США у Вашингтоні.

Після перерви не всі депутати повернулися до сесійної зали, тож розгляд деяких питань, зокрема соціального характеру, Голова ВР переніс, «щоб не ставити їх прийняття під загрозу».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ