Герцогиня Сассекська відповіла на повідомлення, яке стверджувало, що вона змінила своє ім'я у свідоцтві про народження сина.

Представник Меган Маркл опублікував потужну заяву, в якій засудив заяву, що герцогиня видалила своє ім’я – Рейчел Меган – з юридичного документа через місяць після народження Арчі Гаррісона в травні 2019 року.

Про це повідомляє Insider.

«» Рейчел Меган «вивезли, щоб залишити лише» Її Королівську Високість герцогиню Сассекську «», – повідомляє видання.

Безпрецедентний крок можна було б сприймати як претензію до Кембриджів, які включили ім’я Кейт у свідоцтва її дітей. Це також можна розглядати як приєднання Гаррі до дружини з мамою Ді, яка завжди використовувала звання « Її Королівська Високість Принцеса Уельська ».

Представник герцогині заявила, що Букінгемський палац вирішив видалити її ім'я з документа не своїм рішенням.

«Зміна назви в публічних документах у 2019 році була продиктована Палацом, що підтверджується документами вищих посадових осіб Палацу. Цього не вимагали ні Меган, ні герцогиня Сассекська, ні герцог Сассекський», – йдеться в повідомленні Палацу для Insider.

Було незрозуміло, чому палац вніс зміни. Але Роберт Джобсон, королівський редактор Evening Standard, розповів Insider, що зміна свідоцтва про народження є «звичайною практикою».

«Титул Меган – НВВ Герцогиня Сассекська, і тому саме це її ім'я», – сказав він.

Букінгемський палац не прокоментував ситуацію.

Читайте більше новин України та світу на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ