Чернівецькі бютівці у день Соборності вирішили попікетувати офіс облорганізації Партії регіонів. Але тут їх зустріли калачами та гарячим чаєм.

22 січня близько 30 молодих бютівців з плакатами «Янукович, Кушнарьов, Тихонов – головні федерасти України» прийшли до офісу Партії Регіонів. Однак тут їх несподівано зустріла значно більшав кількість молодих регіоналів із гаслами «Партія Регіонів за єдину Соборну Україну», «Дякуємо, що прийшли!», які кинулися пригощати пікетувальників калачами, пирогами із маком та гарячим чаєм. Намагання бютівців висунути звинувачення на адресу Віктора Януковича заглушило виконання партійного гімну регіоналів та пісень Софії Ротару, Тараса Петриненка, Оксани Білозір.

Бютівці скоштували пироги та розповсюдили поодиноким перехожим листівки про національну зраду України під час підписання газової угоди з Москвою.

Після пікетування колона регіоналів під музичний супровід рушила до пам’ятника Т.Шевченку на урочисте покладання квітів з нагоди Дня Соборності. Тут їх зустріли представники націонал-демократичних партій вигуками «Ганьба!», але представники регіонів під державною та партійною символікою таки здійснили покладання. Обійшлося без сутичок.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ